Transplantované priamo na tanier (matej, bez servitky)

Polievka: Transplantované priamo na tanier

Hovädzí vývar zo špikových kostí.

Pripravte si doma dnešný recept z Bez servítky.

Suroviny:

4-5 špikových kostí

hovädzie mäso

polievková zelenina

paradajky

paprika

soľ

korenie celé

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Zeleninu očistíme, mäso a kosti umyjeme, vložíme do hrnca zalejeme vodou, pridáme soľ, korenie a privedieme do varu. Varíme kým mäso nie je úplne mäkké a špik v kostiach uvarený. Zeleninu si môžeme vybrať skôr, aby nebola rozvarená. Po uvarení mäso vyberieme aj s kosťami, polievku precedíme, špik natrieme na chlieb, posolíme. Polievku s mäsom a zeleninou podávame s cestovinou.

Tagy: Polievka