Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
Soľ
Čierne korenie
Cibuľa
Smotana na varenie
Sušené hríby
Zemiaky
Oravská slaninka
Cesnak
Olivový olej
Pravá sviečková
Postup:
Hovädzia sviečkovú očistíme, utrieme dosucha, nakrájame na 200 g steaky posolíme a okoreníme. Na panvici si rozpálime olej a mäso sprudka osmažíme, aby boli krásne médium. Na druhej panvici orestujeme na olivovom oleji cibuľku a sušené dubáky a prelisovaným cesnakom, posolíme, pokoreníme, pridáme a smotanu a necháme prevariť nech natiahne dobrú chuť a hustotu. Na tretej panvici si orestujeme cibuľku s oravskou slaninkou, po čase pridáme aj očistené, uvarené a umyté zemiaky nastrúhane na hrubo a necháme ich opiecť do zlatista, na záver pridáme trochu cesnaku.