Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
4 PL Pesto z medvedieho cesnaku
1 balenie Papardelle cestovín
250 ml smotana na šľahanie
1 ks tavený syr
Losos
Korenie 4 farieb
Soľ
Parmezán
Pesto:
100 g medvedí cesnak
25 g vlašské orechy
25 g Kešu orechy
Olivový olej
Soľ
Korenie 4 farieb
Postup:
Všetko spolu zmixujeme a pesto je hotové.
Omáčka:
Na panvicu dáme olivový olej, zalejeme ho smotanou na šľahanie, pridáme tavený syr a parmezán. Necháme roztopiť. Pridáme pesto z medvedieho cesnaku, pridáme soľ, korenie. Do tejto omáčky zamiešame uvarené cestoviny. Na masle na panvici si opražíme lososa, ktorého posolíme a okoreníme. Servírujeme lososa na cestoviny.