Petra Dubayová je vychádzajúcou hviezdou: Pozrite, kde všade herecky žiari!

Mladú slovenskú herečku môžete v týchto týždňoch sledovať v seriáli Šťastná rybka, kde stvárňuje Ninu Piltzovú. Okrem toho ju môžete vidieť aj na doskách slovenského divadla!

Ak sa vám v Šťastnej rybke Petra Dubayová zapáčila, rozhodnete nespravíte krok vedľa, ak si ju pôjdete pozrieť aj na dosky divadla. Aktuálne účinkuje na Novej scéne v Elektrickom anjelovi po boku svojho priateľa Pavla Plevčíka, ktorý je tiež úspešným hercom. Predstavenie vzniklo v rámci projektu Mladá nová scéna pre tínedžerov, pre stredné školy až dospelákov. "V tejto dobe nie je úplne jednoduché vyrovnávať sa s nástrahami, ktoré tento svet prináša," prezradila Petra o čom je predstavenie v Ranných novinách. A o tom, že je skvelou herečkou svedčí aj nový film, ktorý aktuálne beží v kinách! 

V seriáli Šťastná rybka ju vidíte v úlohe Niny Piltzovej, jednej z najracionálnejších postáv z rodiny. Tánina a Romanova staršia dcéra príde vždy s dobrým nápadom. Otázkou je, či ju jej rodina aj vypočuje. Sledujte seriál Šťastná rybka dozviete sa! 

Novú epizódu seriálu Šťastná rybka nájdete už dnes na JOJ PLAY a každý utorok o 20:35 na JOJke!