Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Ingrediencie:
bravčová masť
cibuľa
bravčové mäso
údená červená mletá paprika
mletá rímska rasca
bobkový list
nové korenie
čierne korenie
sušené hríby
údené domáce rebrá
zemiaky
výpek - aspik z pečeného mäsa
sudová kapusta,
domáce klobásy
sušené slivky
kyslá smotana
Postup:
Na spenenú cibuľu na bravčovej masti dáme bravčové mäso stehno, zaprášime údenou červenou mletou paprikou, pridáme mletú rímsku rascu, bobkový list, nové korenie, čierne korenie, keď sa mäso zatiahne dáme zabarené vriacou vodou sušené hríby, údené domáce rebrá, zemiaky na kocky a výpek - aspik z pečeného mäsa, zalejeme vriacou vodou a zavrieme. Po 20 mín.v tlakovom hrnci pridáme domácu sudovú kapustu, domáce klobásky na kolieska, sušené slivky, podľa potreby osolíme (my nie, lebo bolo slané údené a kapusta) a necháme ešte 15 minút variť, do tanierov pridávame na vrch kyslú 16 % smotanu