Predjedlo: Dvojročná bylina

Predjedlo: Dvojročná bylina

Šalát s bezlepkovým pečivom.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Cukor:

mlieko

smotana

kakao

maizena

maslo

vajce

pór

ananás

kukurica

zeler

maliny mrazené a aj čerstvé

mascarpone

niečo podobné ako chlebík (to je kúpený, taký co nemá v sebe lepok a ani laktózu)

mäta

citrón

Zdroj: TV JOJ

Šalát:

Uvaríme vajce natvrdo, nakrájame si ananás na malé kocky, pór na pol mesiačiky. Zmiešame pretlačené vajce + ananás, kukuricu, pór a zaváraný zeler  (vytlačíme si šťavu). Premiešame pridáme 2 - 4 lyžice bieleho jogurtu, 2 - 4 lyžice ananásovej stavy. Pridáme domácu majonézu. Majonézu si pripravíme: žĺtok a olej si vyšľaháme a pridávame zavárané uhorky a surovú cibuľu a horčica. Urobíme si zmes, ktorú si vlejeme do zeleniny. Dochutíme soľou.

Tagy: Predjedlo