Hlavné jedlo: Podkovičky bez klopkania

Hlavné jedlo: Podkovičky bez klopkania

Pečená ryba na zelenine.

Ochutnajte u vás doma recept z Bez servítky!

Potrebujeme:

filet zo sumca

zemiaky

zelenina

mrkva

citrón 

syr 

petržlen 

petržlenová vňať 

soľ, čierne korenie, červená paprika, rasca

cibuľa

cesnak 

Zdroj: TV JOJ

Postup: 

Sumca nasolíme. Zemiaky ošúpeme, uvaríme predtým v šupke. Rybu ochutíme koreninami - rasca, červená paprika. Očistíme si petržlen, mrkvu, ošúpeme cibuľu, ktorú nakrájame, dáme zemiaky, cibuľu a ďalšiu zeleninu do jedného pekáča. Ochutíme čerstvými bylinkami. Na vrch zemiakov a zeleniny dáme rybu. Dáme na 180 stupňov do rúry a na 45 minút pečieme. 

Tagy: Jedlo