Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kačacie prsia
Cibuľa
Slanina
Zemiaky Horčica
Maslo Smotana
Jablka Cukor kryštálový
Strúhanka
Vajcia
Múka
Bobkový list Cierne korenie
Nové korenie
Horčicové semienko
Červené víno
Citrón
Olej
Kačacie krokety:
Kačacie prsia opravujeme a dáme variť s koreninami. Po ochladnutím nakrájame/natrháme. Cibuľu so slaninou opečieme na panvici a pridáme do kačice. Prilejeme vínovú redukciu a zarobíme zmes, ktorú vyformujeme do guličiek a obalíme. (Potom smažíme)
Horčicové pyré:
Zemiaky načistíme nakrájame na kocky a uvaríme. Po uvarení pretlačíme, pridáme soľ, maslo, smotanu a horčicu.
Jablkový krém:
Jablká očistíme a dáme do citrónovej vody. Medzitým urobíme karamel, do ktorého vložíme jabĺčka a prevaríme. Rozmixujeme a pridáme citrón na dochutenie.
Vínová redukcia:
V panvici si urobíme s cukru karamel ktorý zalejeme červeným vínom a necháme redukovať. Po vyredukovaní pridáme maslo a necháme prevariť. Doozdobujeme horčicovým semienkom, bylinkami a pečeňou cibuľou možno,