Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Suroviny:
2 kg varené zemiaky
1 – 2 poháre steril. hrášok s mrkvou
1 malé bal. kukurica
1 malý pohár uhoriek v sladko- kyslom náleve
1 malý pohár majonéza
1 malý pohár tatarská omáčka
Horčica
Soľ
Korenie
Nálev z uhoriek
Suroviny vyprážaná ryba:
1 kg africký sumček
Soľ
Korenie
Citrón
olej
Na obaľovanie:
Hladká múka
Vajcia
Soľ
Korenie
Strúhanka
Postup šalát:
Zemiaky si uvaríme v šupke, po uvarení a čiastočnom vychladnutí zemiaky ošúpeme a pretlačíme do väčšej misy cez pretláčatko na zemiaky. Do zemiakov pridáme steril. hrášok s mrkvou, postrúhané uhorky, kukuricu, majonézu s tatárskou omáčkou, horčicu a všetko dobre premiešame. Nakoniec pridáme podľa chuti soľ a korenie. Hotovo.
Postup ryba:
Rybu si umyjeme, osolíme a okoreníme, môžeme pokvapkať citrónom. Rybu obalíme v hladkej múke vo vajíčku a v strúhanke. V hrnci alebo hlbokej panvici si rozpálime olej, v ktorom rybu vysmažíme.