Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kuracie stehná vykostené
Pol šálky sušených brusníc
3 lyžice olivového oleja
2 lyžice sójovej omáčky
2 lyžice medu
Rozmarín čerstvý
Trochu vývaru
Soľ
Zemiaky
Maslo
Petržlenová vňať
Brusnice
Olej
Vývar
Med
Olej
Sójová omáčka
Postup:
Na panvici prudko opečieme osolené stehná a dáme do zapekacej nádoby. Prelejeme brusnicovou omáčkou, poukladáme rozmarín a dáme piecť asi 20-30 minút. Uvaríme zemiaky najlepšie baby. Na tanieri ich prelejeme rozpusteným maslom zmiešaným s petržlenovou vňatkou a mozzarelou.