Diana Mórová zmenila účes: Pozrite sa, aká je z nej sexi kočka!

Charizmatickú herečku už čoskoro môžete vidieť v novom seriáli Bola raz jedna škola, v ktorom stvárňuje učiteľku Elu. Diana má v televíznej novinke nový účes, aký sme u nej ešte nevideli.

​Obľúbená herečka Diana Mórová už čoskoro oslávi 50.narodeniny, no pri pohľade na ňu by to tipoval len málokto. Jedna z hviezd televízie JOJ, ktoré boli jej súčasťou už od začiatku, vyzerá aj piatimi krížikmi na chrbte vynikajúco a príklad by si z nej mohli brať aj mnohé o polovicu mladšie ženy. Okrem atraktívnej tváre sa pýši dokonalou postavou, vďaka čomu ju návrhári veľmi radi vidia ako modelku.

​Už v piatok na obrazovkách televízie JOJ štartuje nový seriál Bola raz jedna škola, v ktorom jednu z hlavných postáv hrá aj Diana Mórová. Ako striktná učiteľka Ela používa počas vyučovacej hodiny zaujímavé metódy. Miluje deti, ale ich rodičov veľmi nemusí. Zároveň je ale veľmi ochranárska, neznesie hlúposť a nemá problém s úprimnosťou. Pri Diane sú diváci zvyknutí na jej rozpustené vlnavé vlasy, no ako učiteľka Ela má v celom seriáli vypnuté vlasy do zaujímavého účesu. 

​Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!