Roman Poláčik ako sexi školník: Fíha, ten má ale poriadne vymakané bicepsy!

Na JOJku prichádza nový seriál Bola raz jedna škola, v ktorom zahviezdia nielen známe tváre, ale aj nové detské talenty. Roman Poláčik si v televíznej novinke zahrá príťažlivého školníka, do ktorého je platonicky zamilovaná skoro každá žiačka.

Už od Valentína sa môžete tešiť na televíznu novinku Bola raz jedna škola. Jedinečný formát nadväzuje na súčasný trend sitkomov nakrúcaných takmer dokumentárnym štýlom, ktoré sú stavané najmä na situačnej komike. Nový seriál prinesie pohľad na celý školský rok a vystriedajú sa v ňom všetky štyri ročné obdobia. Tešiť sa môžete na Miroslavu Partlovú, Adyho Hajdu, Gabiku Dzuríkovú, Kamila Mikulčíka a mnohých ďalších. 

V tretej epizóde vstúpi do deja aj herec Roman Poláčik. V seriáli stvárni bývalého policajta, ktorý videl desivú nehodu na diaľnici a odvtedy má nočné mory. Nemôže sa preto viac venovať svojmu povolaniu. Štát mu vybaví miesto v progresívnej škole, kde dostane pozíciu školníka. Žiačky z neho nevedia spustiť oči a mnohé sú do neho platonicky zamilované. 

Sledujte seriál Bola raz jedna škola v piatok o 20:35 hod. v dvoch častiach po sebe na JOJke!