Mama Anka exkluzívne o Luciinom úteku: Vieme, čo sa naozaj stalo!

So synom fanúšičky Jarky sa zaplietla aj Klára.

Mama Anka zažila najkrajšie a najťažšie chvíle tesne po sebe v jedinej epizóde Bučkovcov: na začiatku si pre ňu rodina pripravila prekvapenie v podobe oslavy jej narodenín, potom zakladali rodinnú kroniku, do ktorej Lucia písala poďakovanie za to, že môže s rodinou žiť a krátko na to opäť ušla! Pred Janom sa tvárila, že šla iba navštíviť rodičov do Česka, no mama Anka vďaka šiestemu zmyslu cítila, že tam niečo nesedí. Ako pravý detektív vypátrala, kde sa Lucia skutočne nachádza: šla do Bratislavy a podľa Ankiných predpokladov býva so synom jej kamarátky a fanúšičky Jarky.

Pravdy sa nedovolala, aj keď ju Jarka pustila do bytu, o tom, že by u nich bola Lucia, nevedela nič, aspoň sa tak tvárila. Lucia naháňala jej syna, no odišla naprázdno. My vieme, ako dráma pokračovala vďaka exkluzívnemu rozhovoru, ktorý poskytla oficiálnej stránke televízie JOJ. „Lucia mi volala, keď som odtiaľ odchádzala, že nech som rada, že nevyšla na kamery,“ prezrádza mama Anka pre joj.sk. Takže je jasné, že Lucia skutočne skončila u Jarkinho syna. Podľa slov mamy Anky sa odvtedy o jej ostatné deti Lucia nezaujímala. Postupne vyšlo najavo, že s Jarkiným synom pravdepodobne spala aj druhá nevesta Bučkovcov, Klára: „Jarka volala Kláre, že jej syn bude žiadať o testy otcovstva.“ Jožkovo podozrenie bolo preto pravdepodobne na mieste.

Viac sa dozviete s priloženého videa. Tému Luciinho úteku uzatvára mama Anka jasne, stručne a jednoznačne. „Už to urobila viackrát, toto je naposledy,“ tvrdí s istotou. Ako to bude naozaj, ukáže len čas.

Ako dopadla malá Anička? Sledujte nás, prezradíme vám už čoskoro.