Tomáš s Jajou si užívajú v sene, u Bučkovcov sa schyľuje k veľkej oslave!

Bučkovci sa pripravujú na oslavu 30. výročia svadby Anky a Jana. Veselo je v rodine však ako pred oslavou, počas nej, tak hlavne po ...

Mama Anka a otec Jano oslavujú 30. výročie svojho sobáša. Jano však medzičasom opäť pribral až neoblečie košeľu, ktorú mu špeciálne pre túto príležitosť kúpila Anka. Tej prasknú nervy, pretože všetky slová o chudnití vyšli nazmar a všetky Janove sľuby o tom, ako "od zajtra" začne chudnúť zas niekde u susedov. Pre tam, nevedno kde presne, skončila aj krava zvaná Bumerang, ktorú nedávno Bučkovci kúpili. Ďalší útek zo statku jej noví majitelia už odmietajú tolerovať a tak ju čaká ďalšie sťahovanie. Treba ju len poriadne nafotiť, zdvihnúť cenu oproti kúpnej a hlavne... ju nájsť.

K Bučkovcom prichádza na návštevu Štefan všetkým známy z druhej série zoznamky Farmár hľadá ženu. Tomu sa zacnie po mládežníckom špásovaní, keď sa dozvie, že si Tomáš a Jaja užili po oslave na pôjde v sene. Kým rodičia v ázijskom bistre dooslavovali výročie svadby, Janko sa na svoj veľký deň ešte len chystá. Svadbu chce naplánovať na "magický dátum", no farár mu všetky "magické" termíny zamietne - nemá čas. Jankovi tak v hlave skrsne jediná myšlienka: buď teraz, alebo nikdy. Svadba je však ešte viac ohrozená a to sa ešte Janko neprezentoval svojím ďalším darčekom Lucii - kým nevesta chce prsteň, Janko má v hlave úplne iný nápad - svojej nastávajúcej kúpil prasiatko. Lucia však večer dostane presne ten druh daru, po ktorom túži.

Sledujte Bučkovcov dnes po Paneláku o 21:30 na Jojke!