Je Jano v skutočnosti tyran?

Napätie medzi Klárou a Janom sa stupňuje, Klára prišla s vážnym obvinením - Jano bil Luciu!

Klára a Jano sa nemôžu vystáť a napätie medzi nimi sa vystupňovalo do najkrajnejšej podoby. Jano si nevedno prečo pomyslel, že ak začne Kláru obťažovať snehovými guľami ako na základnej škole, získa si jej priazeň. No čo čert nechcel, Janova prvá guľa smerovala hneď na detský kočík malého Filipa, čo Kláru právom rozzúrilo. Jano si nedal povedať ani potom, čo Klára na najstaršieho syna Bučkovcov chytila nervy a pokúšala sa ho dostihnúť, aby mu ukázala, ako si matka bráni svoje územie.

Janova guľovačka však neprestávala a Klára svoj pokus o vybavenie si situácie fyzicky vzdala. Za to však vytasila oveľa silnejšie zbrane - slovné. Klára dlho zvažovala, či v hádkach s Janom podľahne vyhrotenej situácii a príde pred televíznymi kamerami s najvážnejším rodinným tajomstvom. Keďže si však tento raz Jano nedal povedať a správal sa naďalej detinsky a sebavedomo, Klára usúdila, že inú možnosť nemá.

Verejne pred celým Slovenskom ako prvá prehovorila o niečom, čo by si snáď o Janovi nebol nikto ani pomyslel. Keď dôjde medzi Janom a jeho ženou ku konfliktu a žena si stojí za svojim, nebojí sa Bučko vztiahnuť na ženu ruku! Presne tak sa mal Jano správať aj k Lucii, ktorá z bučkovskej farmy tento raz pravdepodobne už natrvalo ušla. „Bolo mi povedané, že sa pohádali a že ju cez celý dvor ťahal za vlasy, potom ju aj zmlátil. A nebolo to prvýkrát,“ prezrádza Klára. Tieto tvrdenia jej vraj potvrdila aj samotná Lucia: „Raz, keď sme boli s Luciou samé v Brezne, mi hovorila, ako sa k nej Jano chová. Veľmi pekne to teda nebolo.“

O tom, že Klára pravdepodobne trafila klinec po hlavičke, svedčí aj Janova reakcia. Namiesto jasnému ohradeniu sa proti takýmto tvrdým obvineniam siahol Jano opäť raz len po urážkach. „To je taká p***. Neviem kde ju mohol nájsť. Voľakde pri ceste musela šlapať, alebo neviem proste,“ rozčuľuje sa stále s telefónom v ruke. Ktovie, či Jana urazilo viac to, že ho Klára obvinila z takéhoto správania sa k ženám alebo to, že to povedala pred celým Slovenskom.