Lujza Garajová Schrameková urobila v živote radikálnu zmenu: Prečo čakala až doteraz?

Konečne sa odhodlala. Hoci je tmavovlasá herečka, komička a moderátorka na každom spoločenskom podujatí dokonale upravená a nahodená, rozhodne nepatrí k tým celebritám, ktoré svoj vzhľad extrémne riešia. Niečo sa však predsa len rozhodla vylepšiť.

​Lujza Garajová Schrameková je bez pochýb veľmi atraktívnou ženou. Je príjemná, ľudská, zábavná, má krásnu tvár a sexi postavu, ktorú by jej mohli závidieť aj mnohé tínedžerky. Ona to však vidí trošku ináč a rozhodla sa, že chce svoj zovňajšok trošku vylepšiť. Vo svojich 35. rokoch sa totiž úplne po prvý raz vybrala do fitnescentra. „Prvý krát v živote som prišla do fitka s tým, že: Prepáčte, je mi to trápne, ale ja viem, že chcem so sebou niečo robiť, ale hrozne sa hanbím, lebo viem, že to asi nedám,“ povedala bez okolkov v reportáži Erike Barkolovej. Ako sama priznala, nikdy necvičila, pretože to skrátka nevedela.

​Pod dohľadom skúsených odborníkov sa však začali diať divy a Lujza si osviežila vedomosti z telocviku zo základnej školy. „Už som bola cvičiť jedenásťkrát v priebehu mesiaca. Prvýkrát v živote som, napríklad, urobila drep. Alebo dokonca minule mi ukazovali, ako sa robí klik. To sú veci, ktorými som... nechcem povedať, že opovrhovala, ale vedela som, že tieto veci mi nejdú. Cítim sa lepšie, ale len preto, lebo vidím, že mi to zrazu ide. Asi sa mi to páči,“ skonštatovala s úsmevom. Aj keď Lujza rozhodne chudnúť nepotrebuje, držíme jej palce, nech jej to nadšenie a nasadenie vydrží!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora