Emotívne číslo Martu Jandovú odrovnalo: Objímala sa so súťažiacim a pohádala sa so Slávikom!

Jednému z účinkujúcich sa v najnovšej epizóde šou Česko Slovensko má talent podarilo urobiť poriadny prievan. Jeho dojímavé vyznanie bývalej priateľke doslova rozdelilo porotu na dva tábory.

Spevák Michal Budoš prišiel do Talentu s vlastnou pesničkou, ktorú napísal pre svoju exfrajerku. Tá ho podľa jeho slov nechala preto, lebo ju sklamal. Mladého muža to veľmi mrzí, a preto šiel doslova s kožou na trh. Pred celým národom si sypal popol na hlavu a vyznal jej lásku. Vystúpenie bolo mimoriadne emotívne a naše ženské porotkyne totálne rozhodilo. „Ja musím povedať, že mne keby niekto takto zaspieval, dám mu šancu. Ja by som sa vrátila!,“ povedala Diana Mórová so slzami na krajíčku. Nesmierne dojatá bola aj Marta Jandová, ktorá sympatického speváka pred kamerami dokonca tuho vyobjímala. Sme ľudia a robíme chyby. Dôležité je, niečo sa z tých chýb naučiť. Ja by som za ňou šla. Naozaj, s kyticou, plazila by som sa. Povedala by som, že viem, že som to pokašľala,“ radila mu tmavovláska.

Zaručené ženské rady však poriadne „vytočili“ mužskú časť našej poroty. Jakub Prachař sa s Jarom Slávikom zhodli na tom, že mladý spevák už urobil dosť a žiadne ďalšie kroky nemá voči bývalej podnikať. „Ja sa cítim, akoby bolo tretie pokračovanie Pásla kone na betóne. Vy sa zobuďte, chlape! Žien je matematicky viac ako mužov. Utrite si slzy a nech príde sama! Po tom, čo ste zaspievali, už žiadne kytice! Iba čakajte… Ospravedlnil sa, napísal peknú pesničku… Musíte sa naučiť s tým životom viac bojovať,“ odkázal mu Jaro. Tieto mužské názory zas nahnevali Jandovú a tak sa s ním pred kamerami začala hádať. Pravdaže, nie úplne vážne, ale takým nevinným spôsobom. Pozrite si tento moment ešte raz v priloženom videu!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!