Vyprsená XXL tanečnica šokovala porotu: Neuveríte, čo dokáže so svojimi bombami!

Tomu sa povedia prednosti. Neprehliadnuteľná tanečnica Wendi ma skutočne talentované prsia, ktorými dokáže "tancovať" v rytme akejkoľvek hudby. Z posledného čísla 8. ročníka Talentu padnú porotcom sánky.

Štúdio obľúbenej šou Česko Slovensko má talent bude aj v sobotu večer plné nevšedných, ale i poriadne bláznivých čísel. Prvá polovica 14. epizódy tohto ročníka prinesie posledné talentové čísla, ktoré majú možnosť dostať sa do budúcotýždňového finále. V tej druhej bude porota vyberať šiestich semifinalistov, z ktorých si následne diváci budú môcť vybrať dvoch najlepších. Dve čísla s najväčším počtom SMS hlasov postúpia na základe diváckeho hlasovania priamo do finále. Hlasovanie začne po skončení epizódy a uzavrie sa v nedeľu 1. decembra o 16:00. Výsledky diváckej voľby sa dozvieme v nedeľňajších Novinách naživo za prítomnosti Jara Slávika. 

ČSMT 2019 -  Wendi Superstar ČSMT 2019 - Wendi Superstar Zdroj: TV JOJ

​Ešte predtým nás teda čakajú posledné premiérové čísla. Úplnou bodkou tohtoročných kastingových kôl bude hotová bomba. Na pódiu totiž vystúpi originálna a neprehliadnuteľná burlesque tanečnica nevídaných rozmerov. Žena s umeleckým menom Wendi Superstar totiž vytasí svoje najväčšie zbrane. Tými sú jej obrovské prsia, s ktorými dokáže robiť také veci, ako asi žiadna iná žena. Wendi totiž netancovala ani tak telom, ako skôr samotnými prsiami, ktoré sa jej v rytme hudby hompáľali raz hore a raz dole. Dokonalá prsno-hudobná symbióza absolútne šokovala prekvapenú porotu i samotných divákov, ktorí šli do kolien. A do kolien pravdepodobne pôjdete aj vy. To, čo predvedie neprehliadnuteľná Wendi so svojimi bombami, totiž nemá obdoby. Posledné kastingové číslo tohto ročníka tak bude stáť rozhodne za to. Viac uvidíte už dnes večer v Talente na JOJke!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent - Cesta do finále dnes o 20:35 na JOJke!