Ďalšie prísne opatrenia televízie JOJ pre koronavírus: Zrušili sme kastingy na Talent!

Televízia JOJ sa z dôvodu rešpektovania súčasného stavu a zodpovednosti k zdraviu všetkých účastníkov a spolupracovníkov na šou rozhodla zrušiť talentové kastingy!

Šou Česko Slovensko Má Talent zvykne pravidelne na jar usporiadať kastingové víkendy v Čechách a na Slovensku. Aj tento rok sa mali kastingy konať v našich mestách v dňoch od 21. do 22. marca a od 28. do 29. marca v Čechách. Vláda Slovenskej republiky v stredu 11. marca vyhlásila v súvislosti s rizikom šírenia koronavírusu na celom území našej republiky mimoriadnu situáciu. Vzhľadom na to sa vedenie našej televízie rozhodlo kastingové víkendy zrušiť. „Našim prvoradým cieľom je zabezpečiť ochranu zdravia účastníkov kastingov aj štábu. Preto sme na základe analýzy aktuálnych informácií a po konzultácii s relevantnými autoritami rozhodli posunúť kastingy šou Česko Slovensko má talent,“ hovorí generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Nové termíny kastingov zverejníme v dostatočnom predstihu, aby sa uchádzači mohli čo najlepšie pripraviť. Prihlásených účastníkov zároveň prosíme o trpezlivosť. Televízia JOJ prijala sériu bezpečnostných preventívnych opatrení vzhľadom na riziko prenosu koronavírusu. Vo štvrtok 12. marca sme zrušili nakrúcanie relácie Sedem. Nakrúcanie relácie V siedmom nebi sa konalo bez divákov za prísnych bezpečnostných opatrení. O aktuálnej situácii ohľadom koronavírusu informujeme aj na webovej stránke www.noviny.sk a v spravodajských reláciách.