Skvelá správa pre fanúšikov dobrého „repíku“: Šoumen Jeffy Boy sa opäť ukáže v Talente!

Pre fanúšikov šou Česko Slovensko má talent nie je meno Jeffy Boy vôbec neznáme. Šoumen sa už v minulosti postavil pred nekompromisnú porotu a hoci mu to zatiaľ ani raz nevyšlo, svoje šťastie skúsil opäť!

Šoumena Jeffy Boya, vlastným menom Maroša Fuska, spoznali diváci JOJky v šou Česko Slovensko má talent, do ktorej sa ešte v roku 2018 prihlásil so svojím „repíkom“. Tak nazýva svoj originálny rap, ktorým sa snaží preraziť. Keď sa mu prvý raz nepodarilo uspieť, zapracoval na sebe a svoje šťastie skúsil znovu o rok. Vystúpenie si však vtedy nepokazil sám, ale technika, ktorá mu zlyhala. Na pódium si totiž doniesol svoj vlastný prenosný reprák, ktorý sa vybil a tak nefungoval. Citlivý mladík, ktorý si v živote prešiel naozaj ťažkými chvíľami, to nezvládol a v zákulisí sa zrútil. Hystericky sa rozplakal a moderátori mali čo robiť, aby ho upokojili.

Neúspech ho ale neodradil. Keď sa mu nepodarilo triumfovať v hudobnej oblasti, vyskúšal to v tej kulinárskej. Diváci JOJky ho totiž mohli na jar vidieť v kulinárskej šou Bez servítky. Hoci ako víťaz neodišiel ani z tejto šou, získal v nej oveľa viac ako výhru. Medzi súťažiacimi našiel dobrých kamarátov Laciho a Janku, s ktorými sa stretával aj po skončení nakrúcania.

Aj keď sa s Jeffym osud v minulosti nemaznal, je veľkým bojovníkom, optimistom a tak ľahko sa nenechá odradiť. Niet preto divu, že sa do Talentu opäť prihlásil aj so svojím „repíkom“ a uvidíme ho tak na jeseň v deviatej sérii. Podarí sa mu konečne ohúriť porotu a postúpiť?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maroš Fusko (@jeffyboy_sk)