Moderátorka Jasmina Alagič ukázala svoju staršiu sestru: Wau, jedna krajšia ako druhá!

Nová moderátorka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je na sociálnych sieťach veľmi aktívna a fanúšikov pravidelne zásobuje novinkami i pikoškami zo svojho života. Pred časom ukázala svoju staršiu sestru a všetci ostali v nemom úžase. Už na prvý pohľad je totiž jasné, že obe dostali do vienka veľa krásy a pôvabu.

Dalo by sa povedať, že sympatická a vždy usmievavá moderátorka Jasmina Alagič si žije svoj sen. Darí sa jej totiž aj v súkromnom, aj v pracovnom živote. Životnú lásku našla po boku rapera Rytmusa, s ktorým vychováva synčeka Sanela. Jej milovaná rodina je pre ňu všetkým a snaží sa s ňou tráviť čo najviac času. Karta jej ide aj v kariére, keďže Jasmina je novou tvárou deviateho ročníka obľúbenej šou Česko Slovensko má talent, ktorú bude uvádzať po boku Davida Gránského.

Fanúšikovia balkánsku krásku doslova zbožňujú, pretože na Instagrame pravidelne zverejňuje množstvo zaujímavostí, noviniek i momentov zo svojho života. Medzi nimi pred pár dňami ukázala svoju staršiu sestru Alexandru, ktorá je jej spriaznenou dušou. Dievčatá sa spoločne vybrali do salónu krásy k Jasmininmu dvornému kaderníkovi Jánovi Molnárovi, ktorý si obe vzal do parády. Výsledkom sa moderátorka pochválila v príbehu a už na prvý pohľad je jasné, že obe ženy z rodu Alagič dostali do vienka veľa krásy a pôvabu. Čo poviete?

Jasmina Alagič - sestra Zdroj: Instagram Jasmina Alagič