Marta Jandová bude v Talente za módnu ikonu: Z jej štýlových outfitov padnete na zadok!

Raz rokerka, inokedy nežná víla! Speváčka a porotkyňa to s módou naozaj vie a vkus má v malíčku. Dôkazom sú jej štýlové outfity, v ktorých sa postaví pred kameru v 9. ročníku šou Česko Slovensko má talent.

Speváčku Martu Jandovú všetci poznáme ako rokerku spevom, telom aj dušou. Po vizuálnej stránke je typická svojimi krásnymi výraznými očami, dlhými kučeravými vlasmi a vo väčšine čiernym oblečením. Ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent však v spolupráci s tými najlepšími stylistami, vizážistami a kaderníkmi rada zaexperimentuje a pustí sa aj do rôznych originálnych kombinácií.

Že popustiť uzdu fantázie sa v súvislosti s líčením či obliekaním naozaj oplatí, dokazujú Martine outfity, v ktorých sa predvedie v pripravovanom 9. ročníku Talentu. Do porotcovského kresla si jeden deň sadla ako nežná víla v bielych romantických šatách, ďalší deň bola za divu v kráľovskej modrej a nezaprela v sebe ani rokerku srdcom a dušou, keď sa odela do čiernej od hlavy až po päty. Nuž, Marta je krásna žena a vyzerá výborne naozaj vo všetkom, čo poviete?

Sledujte 9. ročník šou Česko Slovensko má talent už od 8. septembra na JOJke!