Jasmina Alagič to povedala otvorene: TOTO ju presvedčilo, aby moderovala Talent!

Už v stredu odštartuje 9. séria obľúbenej šou Česko Slovensko má talent, v ktorej sa ako moderátorský nováčik predstaví krásna a energická Jasmina Alagič. Tá nám v rozhovore bez okolkov povedala, čo zavážilo, keď sa rozhodovala, či túto pracovnú ponuku vezme.

Po boku ostrieľaného Davida Gránského sa v 9. sérii šou Česko Slovensko má talent už v stredu predstaví aj Jasmina Alagič, ktorá s ním tvorí moderátorské duo. Ponuke uvádzať Talent sa balkánska kráska nesmierne potešila hneď z viacerých dôvodov. Okrem toho, že to bola pre ňu skvelá pracovná príležitosť, v rozhovoroch prezradila, že túto šou miluje a v minulosti bola jej verným fanúšikom. Presvedčila ju však aj ďalšia, nemenej dôležitá skutočnosť, a tou je časová náročnosť projektu. „Nie je to taká katastrofa, ako by sa mohlo zdať. Tie dni sú maximálne vyplnené. Začíname skoro ráno a končíme po polnoci. Na základe toho, že tie dni sú úplne vyfullované, nie je tak ani sekunda navyše, tak ich nie je až toľko. To bolo dôvodom, prečo som túto ponuku veľmi chcela prijať. Lebo som musela zohľadňovať aj to, ako veľmi náročné to bude časovo. Keďže je to takto fajn, tak je to super,“ povedala pre joj.sk.

Kým bola Jasmina na pľaci, o synčeka Sanela sa starala jeho babička, ktorá jej posielala jeho videá či fotky počas celého dňa. Moderátorke sa tak v zákulisí od dojatia neraz nahrnuli slzy do očí. Pravdou totiž je, že počas nakrúcania Talentu bola od synčeka po prvý raz dlhšie preč. „Doteraz som bez neho takto dlho nebola. Takže, je to pre mňa také, že dnes sa mi aj spustila slza, ale je to preto, že mi chýba. Že by som hrozne chcela mu aspoň ráno dať pusu, ale on neskoro vstáva. Takže, to bolo hrozné. Ale vôbec nevadí. Užijem si ho ešte až-až,“ dodala so širokým úsmevom, ktorý je pre ňu tak typický.

Sledujte 9. sériu šou Česko Slovensko má talent už v stredu o 20:35 na JOJke!