Jasmina Alagič a David Gránský zabodovali na nakrúcaní upútavky Talentu: Pozrite, akí sú spolu zohratí!

Moderátorská dvojica šou Česko Slovensko má talent bola tak, ako aj porotcovia, súčasťou veľkolepej upútavky, ktorá už mala premiéru na obrazovkách JOJky. Zisťovali sme, ako sa im nakrúcanie páčilo, ale aj to, ako si spolu sadli. A to doslova!

​„Vďaka tomu, že sme spolu je to podľa mňa o niečo lepšie a za mňa poviem, že je nám spolu fajn, i keď je to už naozaj dlho, už je niečo po polnoci,“ opísala svoje pocity Jasmina Alagič, pre ktorú to bolo prvé nakrúcanie upútavky k šou Česko Slovensko má talent. Jasminu, spoločne aj s Dávidom, čakalo nočné nakrúcanie, ktoré skončilo v neskorých ranných hodinách. Výsledok však stojí rozhodne za to. Ako sa na nakrúcaní upútavky cítil moderátor David Gránský? „Tak ja aspoň môžem povedať, že som s Jasminou strávil noc, takže v pohode,“ žartoval David, pre ktorého to nie je prvé moderovanie šou. 

Jasmina počas nakrúcania dokonca spievala Davidovi pesničku a vyzeralo to, že sa na tom obaja výborne bavia. Ako moderátorská dvojica si rozhodne sadli a už od prvého momentu bolo jasné, že budú v moderovaní zohratí, kreatívni a zábavní. Veď, posúďte sami!

Moderátori šou Česko Slovensko má talent sa už nemôžu dočkať, až vás budú sprevádzať fantastickými výkonmi súťažiacich aj na televíznych obrazovkách a spoločne veria, že sa budete počas celej šou baviť spoločne s nimi!

Pozrite si famóznu upútavku k šou Česko Slovensko má talent: