Do Talentu sa vracia absolútna legenda: Čo predvedie hviezda Viky Kotková tentoraz?

Diváci obľúbenej šou Česko Slovensko má talent si určite veľmi dobre pamätajú extravagantnú a svojráznu Viky Kotkovú, ktorá hviezdila v ôsmom ročníku. A my vám môžeme prezradiť, že v tom aktuálnom ju uvidíme opäť!

V ôsmom ročníku šou Česko Slovensko má talent sa pred porotu a divákov v sále i pred televíznymi obrazovkami postavila svojrázna a extravagantná Viky Kotková. Košičanka, ktorá vystupovala pod umeleckým menom Lady Viky, vtedy predviedla trošku rozpačitý tanec, no ešte rozpačitejší spev. Svojím pozitívnym prístupom a nekonečnou energiou si však porotu získala a z pódia odchádzala so soškou Zlatého Pátroviča. Obrovské prekvapenie však nastalo vo chvíli, keď sa na scénu vrátila a priamo pred porotcovským stolíkom zhodila svoju masku. Pod ňou sa totiž ukrývala herečka a porotkyňa Talentu – Diana Mórová!

​Vystúpenie Lady Viky sa okamžite stalo obrovským hitom a z nej sa stala absolútna legenda. Ak aj vy patríte k jej fanúšikom, prezradíme vám, že už v najnovšej časti ju uvidíte znovu! Čo predvedie a ukáže tentoraz?

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už v sobotu o 20:35 na JOJke!