Jasmina Alagič to povedala na rovinu: Robte TOTO a dokážete zachrániť aj svoj vzťah!

Jasmina Alagič sa prostredníctvom sociálnych sietí snaží neustále komunikovať so svojimi fanúšikmi. Pokladá im rôzne otázky. Tentokrát sa rozhodla zmerať na tému rodina.

Jedna z fanúšičiek Jasmine položila otázku, čo robiť, ak nie je muž šťastný vo svojej aktuálnej rodine. Jasmina si neodpustila niekoľko poriadne silných slov. "Verím, že hovoríš o svojom kamarátovi, možno bratovi, nie mužovi, ku ktorému cítiš náklonnosť. Pretože, a teraz budem pre niekoho možno až moc, ale zadaný muž, obzvlášť ten s rodinou, by mal byť absolútnym tabu iným ženám a, samozrejme, tak isto to platí opačne," adresovala moderátorka šou Česko Slovensko má talent žene, ktorá sa jej na Instagrame zdôverila. 

Práve rodina je pre ňu základnou hodnotou v živote. "Rodina je nedotknuteľný chrám, ktorý sa nerúca," napísala. Ak sa stane, že vzťah dvoch ľudí smeruje do "zrútenia", je len na partneroch, aby s tým niečo spravili. "Ak je čokoľvek na figu, je to iba na ňom a jeho partnerke, aby urobili všetko preto, aby dodržali to, čo si sľúbili," napísala ďalej partnerka rapera Patrika Vrbovského. Svoju odpoveď zakončila slovami, z ktorých by si mal zobrať príklad každý, kto sa nachádza v partnerskom vzťahu. "Rodina má byť navždy!" Podľa Jasminy sa dá všetko riešiť, ak sa, samozrejme, nevyčerpajú všetky možnosti. A týmto sa určite riadi aj vo vlastnom manželstve. S Rytmusom tvoria manželský pár od roku 2019, párom však boli už dlho predtým. Ide o jeden z najsilnejším párov slovenského šoubiznisu a Jasmina jednoznačne odhalila, čo za to môže. V živote sa totiž riadi tým, že veci netreba ukončiť hneď pri prvom probléme, ale pracovať na nich a snažiť sa ich zachrániť. Pretože manželstvo, o to viac, ak je požehnané dieťaťom, stojí za záchranu!

 

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na  JOJke!