Talentované decká z Diamonds nám prezradili, kto stojí za ich úchvatnými kostýmami!

Tanečné zoskupenie Diamonds predviedlo v Česko Slovensko má talent doslova dychberúce vystúpenie. Veď si zaň napokon odniesli postup priamo do finále. Získali spoločný porotcovský zlatý buzzer a postarali sa o historický moment v talentovej šou!

Moderný Tanec, akrobacia a baletné prvky v jednom, to sú Diamonds, ktorí vznikli ešte v roku 2015 a majú viac než sto členov. Ich vystúpenia nie sú len o elegancii, ladnosti a kráse, ale naháňajú tiež poriadny strach. Môžu za to ich do detailov premyslené kostýmy. Predstavenie, ktoré ste videli v tohtoročnom Talente nazvali "vymietnutie diabla". Bolo inšpirované horormi, pred ktorými množstvo z nás radšej zatvára oči. Ich vystúpenie bolo však natoľko oslnivé, že tie oči nedokázal zavrieť ani jeden z nás. "Kostýmy nám navrhuje trénerka," prezradili. A práve svojmu učiteľovi a trénerke sú za všetko veľmi vďační. Za talent, ktorý v sebe majú môžu vďačiť najmä svojej sebadisciplíne! 

Z vystúpenia talentovaných tanečníkov nebola nadšená len celá Incheba, ale najmä porotcovia, ktorí sa vďaka ich performancii postarali o historický moment v šou Česko Slovensko má talent. Tanečníkov poslali rovno do finále. Stisli spoločný porotcovský zlatý buzzer! Tanečníci po skončení svojho vystúpenia len ťažko hľadali slová. "Naše pocity sú neopísateľné," priznali v rozhovore pre joj.sk. O tom, čo predvedú v ďalšom kole Talentu však nateraz mlčia, pretože chcú všetkých opäť poriadne prekvapiť. Priznávajú však, že z ďalšieho vystúpenia majú poriadny rešpekt! 

Pripomeňte si vystúpenie talentovaných "deciek" z Diamonds: 

Sledujte Česko Slovensko má talent v sobotu o 20:35 na JOJke!