Nudíte sa počas lokdownu? Jaro Slávik prišiel s výzvou, ktorá vás vytrhne zo všedných dní!

Prísny porotca talentovej šou si okrem jógy energiu dobíja pri behu. Svojich fanúšikov na Instagrame vyzýva, aby sa k nemu pridali!

Niekto si počas lockdownu dopraje zaslúžený oddych, iný sa konečne môže venovať športu, ktorý dlho odkladal. Jaro Slávik je známym milovníkom pohybu. Vo svojom voľnom čase cvičí jógu či behá. Všetkých fanúšikov behania sa rozhodol vyzvať, aby sa k nemu pripojili. "Uvažoval som, ako si zlepšiť tento lockdownový december a napadlo mi druhýkrát v histórii vyhlásiť decembrový behací challenge," napísal na svojom Instagrame. Jeho výzva dostala názov "december 100". Ako už z názvu vyplýva, cieľom je odbehnúť dokopy 100 kilometrov v poslednom kalendárnom mesiaci roku. Na úspešných zúčastnených čakajú ceny priamo od Jara Slávika!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Slavik (@slavikjaro)

 

Aby neostalo len pri slovách, Jaro už na svojej výzve začal poctivo makať. "Dnes len 5 kiláčikov v mojom súkromnom #december100, ale zato intervalovo a v blate. Už len 83 km," napísal, aby namotivoval k akčnému decembru svojich sledovateľov na Instagrame. Pridáte sa k nemu aj vy? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaro Slavik (@slavikjaro)

Sledujte finále šou Česko Slovensko má talent už 11. decembra!