Jasmina Alagič darovala svojej sledovateľke na Instagrame ostré slová: Do jej syna sa nikto nebude starať!

Asi každá matka vníma uštipačné komentáre na adresu svojho dieťaťa obzvlášť citlivo. Výnimkou nie je ani Jasmina Alagič Vrbovská. Keď sa dočkala nevhodnej poznámky na adresu malého Sanela, vytočila sa do biela a reagovala s ráznosťou sebe vlastnou!

Hrdá mama zdieľala fotografiu malého Sanela, ako sedí na kožušine pred krbom v tričku od vianočného pyžamka a zasnene pozerá na pančuchy zavesené na krbovej rímse. Popri rozplývajúcich sa komentároch nad roztomilým chlapčekom sa ale dočkala aj ostrej poznámky. "Má ešte plienku?" spýtala sa jedna zo sledovateliek moderátorky a k otázke pridala emoji, čo roní slzy.

Otázka Jasminu poriadne vytočila. Ľudia s takýmito reakciami sú podľa moderátorky úplná katastrofa a hoci im podľa svojho názoru nemusí nič vysvetľovať, tentoraz vraj odpovie, aby sa žena nabudúce spamätala. "Po prvé: malý je niekoľko mesiacov bez plienok, má 2 roky a 4 mesiace a áno, dávam mu na noc plienku na spanie, aj keď väčšinou býva suchá, ale istota je istota," nenechala ženu bez odpovede Jasmina.

"A za druhé: aj keby ju mal do piatich, v pohode, nie je to nič, čo by ste vy mali komentovať, je to absolútne netaktné riešiť takú vec na profile akejkoľvek matky, pretože vývoj je vec individuálna," vpálila žene. V odpovedi sa Jasmina zastala aj iných žien, ktoré by mohli mať z nevyžiadaných rád trápenia. "Odpisujem len preto, lebo presne kvôli takým ženám s takými poznámkami, ako sú vaše, majú niektoré mamičky, ktoré ľahko podľahnú hlúpym rečiam iných, stres, či má ich dieťa správny vývin. Mami, má! Nič nie je podstatnejšie ako počúvať vlastné dieťa," odkázala.