David Gránský s manželkou čakajú bábätko: Aha, radostnú novinu tajili niekoľko mesiacov!

Budú z nich rodičia! Sympatický moderátor, známy zo šou Česko Slovensko má talent, sa v piatok večer fanúšikom pochválil veľkou novinkou. S manželkou Nikolou totiž čakajú svoje prvé bábätko. Zaujímavosťou ale je, že sa im túto radostnú správu darilo tajiť niekoľko mesiacov!

Moderátor a herec David Gránský sa v júni 2019 oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Nikolou. Svadba prebehla v absolútnom súkromí a bez prítomnosti akýchkoľvek cudzích zvedavých očí. Niet preto divu, že aj radostnú novinku, akou je očakávanie bábätka, si so ženou svojho života chceli nechať iba pre seba čo možno najdlhšie. V piatok večer však prišla chvíľa, keď sa fanúšikom s krásnou správou pochválili.Hráč číslo 3 vstúpil do hry. Očakávame...že sa čoskoro nevyspíme,“ napísal k snímkam, na ktorých pózuje so svojou tehotnou manželkou.

Už na prvý pohľad je však vidieť, že Nikola je vo vysokom štádiu tehotenstva. Keďže ide o známy pár, je až neuveriteľné, že sa im to podarilo utajiť tak dlho.Ďakujeme vám všetkým za gratulácie a krásne reakcie. Veľmi si to vážime. Keby sme sa nebáli, že sa to môže dostať von inou cestou a od niekoho iného, asi by sme si to stále nechali pre seba. Dovoľte nám teda, aby pohlavie bábätka, dátum pôrodu a ďalšie detaily ostali naším tajomstvom. Ešte raz ďakujeme. Máme vás radi,“ napísal v sobotu Gránský na svojom Instagrame.

Budúcim rodičom srdečne gratulujeme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)