Manželia Vrbovskí kupujú byt na mieste, o ktorom sa bežnému Slovákovi nemôže ani snívať!

Dubaj je obľúbeným luxusným letoviskom pre tých, ktorí chcú dať všetkým na obdiv, že nemajú hlboko do vrecka. Známy slovenský raper Patrik Vrbovský alias Rytmus však tento stereotyp posunul ešte, ako sa hovorí, o level ďalej - rozhodol sa v najznámejšom meste Spojených arabských emirátov zaobstarať si byt.

Prednedávnom sa manželia Vrbovskí vrátili z dovolenky v Dubaji, kde si na záver svojho pohybu na prestížnom mieste dopriali niečo skutočne megalomanské. Zatiaľ čo mnohí fanúšikovia špekulovali nad jej fotkami, či náhodou neohlásia rozšírenie rodiny o ďalšieho člena, ona v skutočnosti mala iné tajomstvo. "Splnili sme si ten najväčší sen, ktorý sme ani nevedeli, že máme, keď sme sem šli. Kúpili sme byt v meste, do ktorého sme sa úplne zamilovali so všetkým, čo prináša," zverila sa na instagrame Jasmina.

Zdroj: IG/jasmina_alagic

"Táto dovolenka je od začiatku do konca tým najlepším neplánovaným dobrodružstvom, o akom sme ani nesnívali, plná neuveriteľných zážitkov, zblíženia, priateľstva, nájdenie nového a o tom množstve geniálneho jedla ani nehovorím," pokračovala nadšene kráska. "Nechávam všetko v rukách väčších, než sú tie naše – a je to úžasné." Prostredníctvom instastories potom poďakovala všetkým, ktorí jej držia palce a úprimne jej prajú jej splnené sny aj novú životnú etapu. Manželia Vrbovskí pritom obývajú luxusnú vilu aj s bazénom v slovenskom Malinove a chcú mať aj ďalší domček v Bratislave, pretože sa Jasmina nechala v minulosti počuť, že jej chýba ruch veľkomesta. Okrem toho na pozemku neďaleko hlavného mesta Slovenska stavia akési letné zázemie. Chalupa by mala byť darčekom pre Rytmusa! 

Máte talent a chcete, aby ho všetci videli? Tak neváhajte a prihláste sa do jubilejného 10. ročníka šou Česko Slovensko má talent ONLINE alebo sa nám príďte ukázať rovno na kasting! Termíny a miesta nájdete TU!