Jasmina Alagič prichádza s veľkou novinkou: Neuveríte, do akého projektu sa pustila!

Fanúšikovia Jasminy Alagič si na jej Instagrame určite všimli informáciu, že v týchto dňoch pripravuje nový podcast. Joj.sk prezradila krásna moderátorka Česko Slovensko má talent viac!

Nie je len krásna, ale aj poriadne šikovná a mnohí nevedia, že tiež empatická. Jasmina v minulosti pracovala ako realitná maklérka a svoje skúsenosti s ľuďmi sa rozhodla zužitkovať. So svojou kamarátkou chystajú v týchto dňoch nový podcast. "Podcast Pošli to ďalej je naše spoločné dieťa s mojou kamarátkou Luckou. Už z názvu vyplýva, že sa bude niečo posielať ďalej, ja verím, že by sa mali posielať iba pekné veci tým, že vytvoríme rovnicu dobra," načrtla svoj plán Jasmina Alagič!

 

Ako bývalá realitná maklérka sa Jasmina vždy rada bavila s "bežnými ľuďmi" a presne to ju inšpirovala k tvorbe takéhoto projektu. ​"Budú tam aj známi, ale aj úplne neznámi ľudia, ktorí mali v živote ťažší osud, ale dokázali s ním krásne vybabrať a dnes majú závideniahodný život," prezradila pre joj.sk. "Pred bytmi, kde som šla na obhliadku, som stávala aj polhodinu s neznámymi ľuďmi a čerpala od nich skúsenosti. Zistila som, že je toľko inšpiratívnych ľudí na svete. Ak by to aspoň spolovice napĺňalo ľudí, ktorým to posúvame ako mňa, má to zmysel," povedala Jasmina Alagič exkluzívne pre joj.sk! Viac informácií o podcaste sa dozviete na jej sociálnych sieťach!