Jasmina Alagič bude v Talente vyzerať ako bohyňa: Wau, ona má módu fakt v malíčku!

V desiatom ročníku šou Česko Slovensko má talent sa opäť môžete tešiť na moderátorskú dvojicu v zložení Jasmina Alagič a David Gránský. Balkánska kráska už minulý rok predviedla niekoľko doslova hviezdnych outfitov a inak to nebude ani v tejto jubilejnej sérii.

Dalo by sa povedať, že sympatická a vždy usmievavá moderátorka Jasmina Alagič si žije svoj sen. Darí sa jej totiž aj v súkromnom, aj v pracovnom živote. Životnú lásku našla po boku rapera Rytmusa, s ktorým vychováva synčeka Sanela. Jej milovaná rodina je pre ňu všetkým a snaží sa s ňou tráviť čo najviac času. Karta jej ide aj v kariére, keďže Jasmina bude po boku Davida Gránského súčasťou aj desiateho ročníka šou Česko Slovensko má talent.

Uvádzať šou, ktorej bola ona sama fanúšikom a verným divákom, je pre Jasminu splneným snom. A bolo to na nej vidieť aj počas nakrúcaní. Vždy žiarila šťastím a úsmev na perách jej nechýbal ani na konci nakrúcacích dní, ktoré finišovali okolo polnoci. Hovorí sa, že ak je žena spokojná, ku kráse jej veľa šminiek netreba a Alagič je toho živým dôkazom. Hoci je nádherná aj bez mejkapu, pred kamery sa musí postaviť vždy dokonale upravená. To majú na Talente pod palcom jej dvorný vizážista Milan Švingál a kaderník Ján Molnár. V kombinácii so štýlovými outfitmi z nej vždy vykúzlili dokonalú bohyňu. Každý deň bol však jej styling a vizáž v trošku inom štýle a tak si pokojne mohla zaspievať „každý deň je zo mňa iná žena“. Čo poviete?