Očaril aj Jara Slávika a teraz to povedal narovinu: Prečo majú kúzelníci tak zlé meno?

V prvej časti jubilejnej 10. série šou Česko Slovensko má talent sa predstavil aj famózny kúzelník Obbin Magic, ktorý ukázal, ako má vyzerať moderná mágia. Teraz nám prezradil, v čom tkvie čaro jeho úspechu!

Porotca Jaro Slávik sa netají tým, že nemá rád kúzelníkov. Lepšie povedané, kúzelníkov, ktorí sú nudní a v dnešnej dobe prichádzajú do Talentu s číslami, ktoré sme videli ešte v 90. rokoch. Ak sa ale na pódium postaví niekto naozaj dobrý, vie to oceniť. Dôkazom je aj kúzelník Obbin Magic, ktorý sa divákom a porote predstavil v prvej časti. Jeho vystúpenie bolo fascinujúce a dychberúce až natoľko, že ho Jaro pochválil. A to, teda, znamená, že bol fakt výborný.

​Martin, ktorý sa v civilnom živote živí ako policajt, sa s kúzlami a mágiou stretol po prvý raz pred 25 rokmi. Okamžite ho to chytilo a doteraz ho to nepustilo. „Venujem sa tomu nejakým spôsobom každý deň. Buď priamo tréningom, alebo sledovaním niečoho na sociálnych sieťach. Tam aj zbieram inšpiráciu,“ vysvetlil. Podľa jeho slov je za zlou vizitkou všetkých kúzelníkov fakt, že mnohí prichádzajú do súťaží nedostatočne pripravení. „Je dôležité nemať obe ruky ľavé. Treba si to cvičiť a trénovať, pokiaľ sa dá, tak aj pred zrkadlom, než s tým človek ide takto von. Určite odporúčam najprv tréning a potom to až ukazovať ľuďom,“ myslí si Obbin Magic. Niečo na tom asi bude, keďže on si svojím vystúpením získal nielen celú porotu, ale aj divákov.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú sobotu o 20:35 na JOJke!