Sympaťáci z Trial Boyz prezradili, ako dlho sa pripravovali do ČSMT: TOMUTO neuveríte!

V tohtoročnom Česko Slovensko má talent predviedli skutočne dychberúce vystúpenie. Ani porota to nevydržala a jeden z jej členov stlačil zlatý buzzer. V rozhovore nám Vašek a Martin prezradili zaujímavé detaily o vystúpení!

​Dvojčlenné zoskupenie Čechov postup do finále rozhodne nečakalo, to nám priznali aj v rozhovore. Vašek Kolář celý život jazdí na bicykli a Martin Matějíček je jazdcom trialovej motorky. Ako sa vlastne spojili? "Tvorili sme spolu nejaké video projekty a napadlo nám, že by sme sa mohli spojiť, pretože motorka a bicykel mi príde zaujímavé spojenie," prezradil Vašek v rozhovore pre joj.sk.  A toto spojenie malo skutočne úspech. Zlatý buzzer stlačil Jakub Prachař, ktorý tak urobil spoločné rozhodnutie s hosťujúcim porotcom Mariánom Čekovským! 

Napriek tomu, že ich vystúpenie nemalo žiadnu chybu, vymýšľali ho na poslednú chvíľu. "Ja som to vedel už dlho, že sem pôjdeme, ale povedal som mu to na poslednú chvíľu, nechcel som, aby bol nervózny," prezradil Vašek so smiechom. Napriek tomu, že vystúpenie vymýšľali na poslednú chvíľu, vôbec nešlo o improvizáciu, keďže to robia roky. "Na parkovisku pod lampami sme to vymýšľali. Spali sme asi len štyri hodiny. Ale tým, že celý život jazdíme, tak sme to proste zvládli, ale ľahké veci to pre nás rozhodne neboli," dodal Vašek!  

Pozrite si opäť úžasné vystúpenie chalanov z Trial Boyz! 

Sledujte Česko Slovensko má talent opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke alebo v archíve na JOJ PLAY!