Nebezpečné vystúpenie vyvolá strach aj zimomriavky: Porota na moment doslova zatají dych!

Jubilejný, desiaty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení. Večerná epizóda Talentu prinesie aj tentokrát veľkolepé číslo, ktoré spôsobí všetkým zimomriavky a prinesie so sebou poriadnu dávku napätia. Aké číslo dostane porotu tak veľmi, až od strachu miestami zataja dych?

Jubilejný, desiaty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Pripravené sú výkony fantastických a talentovaných ľudí, z ktorých jedno číslo bude tak famózne, že sa porota takmer ani len nezmôže na slová. Ak ste si doteraz mysleli, že vás už v Talente nemôže nič prekvapiť, boli ste na omyle. Jedno z dnešných čísel bude toho jasným dôkazom!

ČSMT 10 - porota Zdroj: TV JOJ

Talent je plný napínavých ale aj emotívnych chvíľ a presne taká nastane aj dnes večer. Pred porotu sa totiž postaví niekto, kto svojim výkonom všetkých totálne odrovná. Porota sa dokonca nechá počuť, že je toto famózne číslo tak originálne, že v Talente v takomto prevedení ešte nebolo! A to už je čo povedať. Nebudú chýbať zimomriavky, standing ovation ani poriadna dávka napätia. Máte sa rozhodne na čo tešiť! O aké číslo pôjde? To si nenechajte ujsť už dnes večer na JOJke!

Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:35 na JOJke!