Jasmina Alagič neskrývala počas finále strach ani dojatie: Čo si myslí o víťazke šou?

Moderátorka šou Česko Slovensko má talent neskrývala nadšenie z celého jubilejného ročníka. Ako sama hovorí, najviac si váži to, že mohla byť už druhý rok jeho súčasťou. Čo si myslí o víťazke a kto bol jej osobným favoritom? V rozhovore prezradila viac!

„Asi ma najviac prekvapilo to, že stále ťa má čo prekvapiť a že je to krásne. Prekvapilo ma to, ako nádherne nám to dokáže ladiť s Dávidom aj teraz, keď sme sa stali kamarátmi a že to stále graduje,“ prezradila nám v rozhovore Jasmina. S jej moderátorským kolegom si veľmi sadli a stali sa z nich nie len dobrí kolegovia, ale aj priatelia. To, že sú humorom aj profesionalitou na jednej vlne, bolo cítiť od prvého kastingového dňa, kde všetkých rozosmievali aj počas samotného finále.

Jasmina prežívala celý finálový večer spolu s účinkujúcimi a ako sama hovorí, bolo to pre ňu veľmi emotívne. „Ja som sa niekoľkokrát dojala, vystrašila, ale hlavne som bola veľmi vďačná, že som mohla byť súčasťou,“ pokračovala v rozhovore moderátorka.

ČSMT 10 - Jasmina Alagič a David Gránský Zdroj: TV JOJ

Jasmina nám ďalej prezradila, ako ona osobne vnímala samotných súťažiacich v šou. „Tí ľudia sa ti postupne stávajú bližšími a je to celé osobnejšie, že vidíš ich tak trošku rásť a my sme to mali napríklad, zlatý buzzer, mali sme nejakého svojho favorita,“ vysvetlila nám, že teda spolu s Davidom nejakého favorita predsa len mali.

ČSMT 10 - Jasmina Alagič a David Gránský a Nikola Kusendová Zdroj: TV JOJ

​Na víťazku jubilejného, desiateho ročníka Talentu má svoj jasný názor. „Diváci rozhodli absolútne skvele a poslali bližšie k svojmu snu jednu úžasnú osobnosť, krásnu ženu, s mega talentom,“ dodala Jasmina v rozhovore!