Marta Jandová má s exmanželom nadštandardné vzťahy: Neuveríte, čo spolu plánujú!

Znie to ako začiatok nejakej bláznivej letnej komédie, pre Martu Jandovú je to však realita. Málokomu sa podarí zachovať si po rozvode s niekdajšou láskou priateľské vzťahy. Marta Jandová to ale dokázala posunúť na ďalšiu úroveň!

Marta, jej muž Miroslav Verner a ich dcéra Maruška majú o blížiacej sa dovolenke jasno. Nejde ale ani tak o to, že by niečím zvláštnym či netypickým bolo miesto, kde Vernerovci strávia časť prázdnin. Ide o spoločnosť, s ktorou trojčlenná rodina bude voľné dni zdieľať. "Chystáme sa do Hamburgu za mojím prvým manželom, u ktorého budeme bývať. Pretože jeho syn a moja dcéra spolu budú robiť kurz plachtenia na jazere v Hamburgu," prezradila českému Blesku s úsmevom Marta Jandová. "Veľmi dobre si rozumieme. Ide aj môj manžel. Budeme spať u môjho bývalého manžela a jeho ženy," zverila speváčka, ako by vyrážať na dovolenku za prvým manželom s tým druhým bolo úplne bežné! 

A keďže Martin súčasný manžel Miroslav Verner hovorí skvele po nemecky, nemalo by dôjsť k žiadnej problematickej situácii, aspoň teda nie spôsobenej jazykovou bariérou. Navyše to Marta Jandová berie ako vítanú príležitosť pre dcéru Marušku, aby sa aj ona mohla zdokonaliť v znalosti a používaní nemeckého jazyka. "Dcéra sa nemecky učí v škole. Práve preto som ale hovorila, že tento rok ju musím vziať na dovolenku do Nemecka, aby začala byť konečne nútená hovoriť s niekým, kto nevie česky. Preto sa bude každý deň dve hodiny v kurze uprostred hamburského jazera učiť plachtiť," predstavuje si Marta Jandová.

"Veľmi sa na to neteší, pretože vie, že to pre ňu bude ťažké. Myslím ale, že to bude krok k zdokonaleniu jej nemčiny. Tým myslím konečne veľký krok. Slovíčok vie miliardu, ale ešte ich nedáva do viet," zverila sa niekdajšia speváčka kapely Die Happy, v ktorej pôsobila práve so svojím prvým manželom Thorstenom Mewesom. Za neho sa Marta Jandová vydala ako čerstvo dvadsaťročná. S manželom potom žili v dome s jeho rodičmi. Po piatich rokoch ale sobáš skončil rozvodom!