Pamätáte si Whitney Houston z ulice? Po rokoch sa vráti do Talentu: Aha, ako sa zmenila!

Verní fanúšikovia šou Česko Slovensko má talent si určite spomínajú na tínedžerku Veroniku Bauerovú, ktorá v roku 2018 všetkých šokovala nádherným hlasom. Od poroty však získala prezývku Whitney Houston z ulice, pretože doslova mrhala svojím nadaním. Po rokoch sa na naše pódium postaví znovu. Podarilo sa jej na sebe zapracovať a zmeniť svoj život?

Keď v roku 2018 prišla v Talente na pódium červenovláska Veronika Bauerová, pôsobila ako klasická tínedžerka, akých chodia po uliciach tisícky. Po úvodnom zoznámení s porotou však začala spievať a všetkým padli sánky. Dievčina sa totiž narodila so zlatom v hrdle a mimoriadne náročnú pieseň od Whitney Houston zaspievala ako pani. Porota pri jej výkone až nevychádzala z údivu. Napriek tomu si ale Veronika nevypočula na svoju adresu pochvalné ódy, ale poriadne drsnú kritiku. Celé to má totiž háčik.

​Sedemnásťročná tínedžerka totiž nepracovala, ani neštudovala. Život trávila pred televízorom a na ulici s kamarátmi, čo bol fakt, ktorý porotu vytočil do zúrivosti. Jaro Slávik a Marta Jandová dievčine poriadne vyčistili žalúdok za to, že nadarmo mrhá svojím darom od Boha a zabíja drahocenný čas namiesto toho, aby na sebe pracovala. Keď sa po odvysielaní jej vystúpenia spustila búrlivá diskusia na jej adresu, Veronika ľuďom odkázala, že na sebe zamaká a vynasnaží sa dotiahnuť to čo najďalej. Ako to s jej odhodlaním dopadlo?


Sledujte šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:40 na JOJke!