Famózni akrobati, ktorí dojali porotu i divákov: Prezradili, čo je ich najväčší sen!

V nedeľňajšej časti šou Česko Slovensko má talent sa na pódium postavili fantastickí akrobati, ktorí si svojím vystúpením okamžite podmanili celú Inchebu. Za famóznu vzdušnú akrobaciu, umelecký zážitok, ale i za emócie, ktoré vzbudili, im Marta Jandová dala bez váhania zlatý buzzer. V rozhovore nám prezradili, čo vtedy prežívali a aký je ich najväčší sen!

Elizaveta a Herman spolu trénujú viac než štyri roky a v šou Česko Slovensko má talent vystúpili pod umeleckým menom Duo ElMaks. Dokonalou vzdušnou akrobaciou si okamžite získali celú porotu, ale i divákov v sále a pri televíznych obrazovkách. Pri sledovaní ich čísla mali všetci doslova husiu kožu a báli sa o nich tak, akoby to boli ich deti. Samotní umelci však vysvetlili, že obavy vôbec nemajú. "Strach necítime, lebo jeden druhému dôverujeme. Ale naši rodičia sa o nás boja," povedali s úsmevom pre joj.sk.

CSMT 11 - Duo ElMaks Zdroj: TV JOJ

Obaja sa akrobacii venujú od útleho detstva a preto niet divu, že sú v nej naozaj výborní. Dúfali preto, že sa im vystúpenie podarí natoľko, že dostanú zlatý buzzer. No to, aký výkon umelec podá, sa nikdy nedá predpokladať. Aj napriek poctivému tréningu. "Bolo to krásne a sme veľmi šťastní. Je to veľký úspech pre nás, ale aj pre Ukrajincov," zhodnotili Elizaveta a Herman. Jedným dychom prezradili, že ich najväčším snom je dostať sa do Cirque de Soleil a vystupovať v ňom po celom svete.

CSMT 11 - Duo ElMaks Zdroj: TV JOJ


Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!