Nebudete veriť vlastným očiam: Bravúrny výkon odrovná aj Ega a ten stlačí zlatý buzzer!

Jedenásty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení a skvelých čísel. Aj nová, večerná epizóda Talentu prinesie opäť veľkolepé číslo, ktoré si bude každý ešte dlho pamätať. Toto číslo dokonca postaví všetkých na nohy. Príde totiž nálož pokory, obrovského talentu a dojatia!

Jedenásty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Do poroty navyše zasadne piaty porotca, raper Ego. Ten nebude taktiež skrývať úžas a dojatie. Na pódium sa totiž postaví niekto, kto je stelesnením talentu a pokory. Toto číslo bude naozaj dokonalé a okrem toho, že postaví všetkých na nohy, sa budú každému tisnúť slzy do očí. Ak ste si doteraz mysleli, že vás už v Talente nemôže nič a nikto prekvapiť, boli ste na omyle. Jedno z dnešných čísel bude toho jasným dôkazom!

„Bolo to absolútne fantastické,“ nebude skrývať nadšenie porotkyňa Marta Jandová. „Konečne, že talent!“ vyhlási piaty porotca Ego a zlatým buzzerom posunie toto číslo rovno do finále. A naozaj zaslúžene. Pridá sa aj Jaro slávik ktorý skonštatuje: „To je taká explózia. Vy ste na hranici geniality!” Toto vystúpenie bude rozhodne stáť za to.

Sledujte obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!