Prichádza energická bomba! Jaro Slávik nadšený ako nikdy: Na TOTO vystúpenie čakal celý čas!

Jedenásty ročník obľúbenej talentovej šou so sebou prináša množstvo prekvapení. Ak ste si doteraz mysleli, že ste videli všetko, boli ste na omyle. Aj dnešná epizóda bude toho jasným dôkazom. Najviac nadšený bude rozhodne Jaro Slávik. Prečo? Zistite to spolu s nami už dnes večer!

Talent je plný veľkolepých momentov a presne taký nastane aj dnes večer. Pred porotu sa totiž postaví niekto, kto svojim výkonom všetkých totálne odrovná. Príde totiž poriadna dávka energie, charizmy a talentu, aký sa len tak nevidí. Nadšený bude najmä Jaro Slávik, pretože bude toto číslo pre neho naozaj výnimočné. Nebude chýbať ani burácajúci potlesk a standing ovation! O aké číslo pôjde? To si nenechajte ujsť už dnes večer na JOJke!

ČSMT 11 - porota Zdroj: TV JOJ

Jedenásty ročník prináša čísla, ktoré vám často vezmú dych a spôsobia zimomriavky. Je plný prekvapení a každý si v ňom nájde to svoje. Dnešná epizóda nebude výnimkou. Pripravené sú výkony fantastických a talentovaných ľudí a množstvo nezabudnuteľných chvíľ. Tak čo, budete sledovať?

Nenechajte si ujsť obľúbenú šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu o 20:40 na JOJke!