Marta Jandová v slzách: Po dvoch rokoch sa konečne rozlúčila so svojou druhou mamou!

Vo svete šoubiznisu sú priateľstvá často povrchné, ale nie je tak v prípade Marty Jandovej. Frontmanka kapely Die Happy zdieľala dojemný príbeh o rozlúčení s kamarátkou, ktorá pre všetkých vraj bola mamou!

Marta Jandová prežíva smutné obdobie. Na sociálnych sieťach sa podelila o stratu blízkej kamarátky Heidrun, ktorá bola jej a mnohými ďalšími druhou nemeckou mamou. "Všetci sme u nej a u jej manžela bývali, ona nám varila a prala a bola kamarátkou. Dvere a srdce vždy otvorené," spomína Marta na ženu, ktorá bola stredom jej nemeckého priateľského kruhu.

Heidrun bola žena, ktorá si získala srdcia mnohých – a aj po smrti dokázala inšpirovať. "Už to budú skoro 2 roky, čo odišla. Ale pretože myslela vždy hlavne na ostatných, už dávno pred smrťou sa rozhodla, že až raz zomrie, daruje svoje telo univerzite," povedala Marta Jandová. Vzdanie holdu takej osobe nebolo ničím obyčajným. Pred samotným pohrebom sa konala omša za všetkých ľudí, ktorí darovali svoje telá vede, aby pomohli budúcim generáciám lekárov. "Minulý týždeň nám ju konečne vrátili," zverila sa Marta s úľavou.

Spúšťame neuveriteľný 12. ročník Talentu a lov na tých najnadanejších a najšikovnejších ľudí sa začne už čoskoro. Prihlásiť sa môžete TU. Stačí vyplniť dotazník a ukázať, čo viete! Ukážte nám svoj TALENT  aj VY!

Pohreb sa konal v Nemecku, kam prišli priatelia z rôznych kútov krajiny aj zo zahraničia. Posledná rozlúčka s Heidrun prebehla podľa fotiek pod slnečným nebom. "A musím povedať, že si mi uľavilo. Pretože bez rozlúčky to jednoducho nikdy nie je na konci," dodala speváčka. "Zbohom, naša milovaná Heidrun," uzavrela Jandová dojemný príspevok na svojej sociálnej sieti.

Zdroj: Instagram, Blesk.cz