Marta Jandová prezradila, čo si v živote veľmi praje: Chcela by si splniť TAKÝTO odvážny sen!

Pri pohľade na energickú speváčku Martu Jandovú by málokomu napadlo, že za pár týždňov oslávi okrúhliny. Už teraz má jasno v tom, aký sen si chce po oslavách splniť!

Klub slávnych českých päťdesiatníc sa v apríli rozrastie o ďalšiu dámu, u ktorej by to málokto hádal. "Myslela som, že to budem hlavne v hlave riešiť, ale vôbec. Ďaleko horšie som znášala tridsiatku. Budem mať päťdesiat, nič sa nedeje. Jediné, čo si v živote prajem, je zdravie, nielen pre seba, ale hlavne pre svojich najbližších. V mojej ani manželovej rodine veľmi neprialo," povedala Blesku Marta Jandová. Jej mamička Jana pred 32 rokmi podľahla rakovine vaječníkov a brat Peter v roku 2001 zomrel na nádor na mozgu. K 50. narodeninám nebude Marta robiť veľkolepý koncert, ale určite usporiada veľkú oslavu!

Spúšťame neuveriteľný 12. ročník Talentu a lov na tých najnadanejších a najšikovnejších ľudí sa začne už čoskoro. Prihlásiť sa môžete TU. Stačí vyplniť dotazník a ukázať, čo viete! Ukážte nám svoj TALENT  aj VY!

"Sláviť sa bude na chalupe s rodinou a najbližšími kamarátmi, teším sa, že to bude divoký víkendový večierok," spriada plány Marta, ktorá má ešte jeden nesplnený sen. "Od mladosti si prajem ísť pútnicku cestu do Santiaga de Compostela, ale potrebujem na to čas. Buď pôjdem s manželom, s dcérou, alebo s kamarátmi, to sa uvidí, ale chcela by som to v živote ešte stihnúť," netají sa Jandová krásnym želaním!