Jan Bendig a Vanesa Horáková naspievali letný hit: Speváčka má po účasti v Talente úspech!

Vanesa Horáková je jasným dôkazom toho, ako vám môže účasť v Talente zmeniť život. A nie len to! Mladá speváčka na sebe tvrdo pracuje a teraz sa môže pochváliť veľkou vecou. V hudobnej novinke spojila sily s Janom Bendigom a spoločne vydali svetu nový letný hit!

Vanesa Horáková je rozhodne ukážkovým príkladom toho, ako vám môže účasť v Talente zmeniť život a pomôcť naštartovať vlastnú kariéru. Famózna speváčka sa objavila v minulom, jedenástom ročníku Talentu a svojim číslom postavila porotu na nohy. V tom čase sedel v porote aj raper Ego a ten neskrýval nadšenie z jej talentu. O pár mesiacov neskôr sa môže mladá a talentovaná speváčka pochváliť tým, že má našliapnuté na skvelú spevácku kariéru. Spolu s Janom Bendigom vydali novú skladu s názvom "TU TU TU", ktorá rozhodne roztancuje aj tých najnáročnejších poslucháčov. Za pár dní má ich videoklip viac ako pol milióna vzhliadnutí, čo iste oboch spevákov mimoriadne teší.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VANESA HORAKOVA (@vanesa_horakova_)

Vypočujte si ich horúcu novinku a pozrite si videoklip k skladbe "TU TU TU":

Šou Česko Slovensko má talent je už stabilnou súčasťou vysielania JOJky a teší sa veľkej obľube. Každý rok je dôkazom toho, že sme ešte stále nevideli všetko a že sa vedia na kastingoch predviesť stále neuveriteľné a jedinečné čísla. Niektoré vystúpenia sú dojímavé, iné vám vezmú dych, no zábava je vždy zaručená. Lov na tie najlepšie talenty je v plnom prúde a vy máte stále možnosť prihlásiť sa do obľúbenej šou Česko Slovensko má talent z pohodlia vášho domova, formou ONLINE KASTINGU. Ten je už niekoľko týždňov spustený a online platforma vám ponúka skutočne jedinečnú príležitosť ukázať, čo vo vás je. Tak to vyskúšajte, prihláste a možno si splníte sny rovnako, ako aj Vanesa Horáková.