Absurdné Tónove slová po verdikte o nedostatku spermií: Dobrého veľa nebýva!

Futbalový tréner želá šťastie svojej žene Lydke. Uvidíte dnes v seriáli DEDIČSTVO!

Roky snahy bez úspechu! Tóno a Lydka túžia po potomkovi. Učiteľka a traktorista sa svojej šance nevzdávajú. Sú presvedčení, že raz príde ten čas, aby mali svoje dieťa. Roky snaženia sa ich ale zatiaľ k vytúženému cieľu nepriviedli. Osudu preto treba trochu pomôcť a hľadať príčinu. Tóno teda zavíta k lekárovi. Svoju vinu si nechce pripustiť, snaží sa ju pripísať manželke.

Odborník na slovo vzatý vidí problém jasne. Na vine sú Tónovi bojovníci. „Máš ich tam nejako málo,“ pripisuje  neúspech pri plodení potomka na konto futbalovému trénerovi. Tóno ale oponuje, že predsa nepadli všetci v boji. „Dobrého veľa  nebýva,“ vyhlasuje odvážne. Keď mu lekár zaželá veľa šťastia, radšej by ho Tóno prenechal Lydke.

Tóno je presvedčený, že futbalista raz bude a nebude to dlho trvať. Jeho telo mu vraj našepkáva, že potomok príde v najbližšej dobe. „Všetko bude tak ako má byť, aj futbalista,“ tvrdí Tóno presvedčivo a snaží sa o svojej pravde presvedčiť aj doktora. Vraj to cíti v kostiach. „Ale ty by si to mal cítiť aj niekde inde, nielen v kostiach,“ odkazuje mu lekár.

Naplní sa Tónovo želanie a splodia s Lydkou potomka? Alebo budú pokračovať len ich neúspešné pokusy na splodenie potomka? Sledujte Dedičstvo aj dnes o 21.40 hod. na JOJke!