Neverná Lydka sa vrhá na svojho muža: Chcem sa ti podrobiť!

Tóno nechápe: Ako chleba?

Či už sa Lydka obráti na svojho muža Tóna alebo na Ronalda, nemá veľa šťastia. Románik s mladým Ronaldom síce bol príjemným úletom od zabehaného stereotypu manželského života, z ktorého dávno vyprchala vášeň, no ani ten jej nevedel dať to, čo Lydka naozaj potrebuje. Ona totiž nemá iba sexuálne túžby, ale predovšetkým potrebuje pozornosť a lásku.

Zatiaľ čo Ronaldo odišiel so zákernou Janou na wellness víkend, Lydka doma zvažovala, ako sa pohne ďalej. Vznikla proti nej v dedine inkvizícia žien, ktoré chceli dokázať jej neveru. Ona si vďaka všetkým nepríjemnostiam uvedomila to najdôležitejšie – kvôli Rolandovi sa nechce so svojím mužom rozviesť! Oznámi mu to medzi štyrmi očami, ale rýchlo si uvedomí, že jej chýba jeho pozornosť. Vyberie sa preto na dedinský futbalový zápas.

Tam ju Ronaldo ignoruje, no ona si začne viac všímať Tóna. Jej muž je predsa tréner, dominantný alfa samec, ktorý komanduje holobriadkov, akým je aj Ronaldo! Lomcuje to s ňou a nevie sa rozhodnúť, ktorého chce viac. Keď Tóno prichádza celý spotený po zápase domov, má vo veciach jasno a vrhá sa na neho. Ten však nie je žiadny buran a odmieta ju, kým sa neosprchuje. „Aspoň nohy, lebo keď si ich cítim, tak mi to nepracuje,“ sťažuje sa vášnivej Lydke. Tá zostáva na gauči opäť sama. Vzdá to nakoniec s Tónom a odíde za Rolandom?

Sledujte Dedičstvo dnes o 22:10 na TV JOJ!