Mamba Dasha po pôrode poriadne zamakala. Svojou postavou inšpiruje nejednu ženu!

Mamba Dasha priviedla na svet svoje prvé dieťa na konci roku 2018. Na jej telo dnes nie sú ani stopy po pôrode. Ako to dokázala?

Speváčka vychováva s partnerom Tonym Poruchom, ktorého môžete čoskoro opäť vidieť v seriáli Delukse na obrazovkách TV JOJ, svojho prvého synčeka Manola. Ten rastie ako z vody a rovnako rýchlo krásna Mamba zhadzuje popôrodné kilogramy. Umelkyňa na svojom Instagrame inšpiruje mnohé mamičky, ale aj ženy, ktoré sa chcú dostať do formy. Každý deň poctivo cvičí. Rada si dopraje aj nezdravé jedlo, no bez výčitiek, pretože vie, že ho spáli!

Dáša miluje pohyb - od švihladla po cvičenie s vlastnou váhou! 

View this post on Instagram

A post shared by Mamba Dasha ? (@mambadasha)

Aj pre vás sa môže stať pohyb zábavou a nie povinnosťou, stačí objaviť aktivitu, ktorá vám najlepšie vyhovuje. Mambe pomáha pri cvičení tanečná hudba, ktorá ju lepšie namotivuje. A práve tá správna hudba pri cvičení je to, čo si môžete od krásky vziať ako inšpiráciu. Svoje zohráva aj jedálniček. Ak aj občas speváčka zhreší nejakým fast foodom, vyrovná to množstvom zeleniny. Na svojej sociálnej sieti sa rada s fanúšikmi podelí o zdravé a chutné recepty z vlastnej kuchyne.

Zdroj: IG/mambadasha

Mamba sa rada pochváli svojou postavou, veď aj má čím, Pozrite si fotografie mamičky, ktorá na sebe zamakala!

Sledujte seriál Delukse od 19. mája 2021 na obrazovkách TV JOJ!   

Tagy: Mamba Dasha