Mamba Dasha ukázala výstavnú postavičku: Fíha, pozrite na tie šťavnaté krivky!

Sympatická speváčka a herečka sa v októbri 2018 stala po prvý raz maminou, keď na svet priviedla synčeka Manola. Mamba dlho pracovala na tom, aby sa po pôrode dostala naspäť do formy a podľa najnovšej fotky je jasné, že sa jej to podarilo!

Mamba Dasha Šarközyová žije dlhé roky v harmonickom vzťahu s hereckým kolegom Tonym Poruchom. Spoločne vychovávajú synčeka Manola, ktorý sa im narodil v októbri 2018. Každá žena určite vie, že po tehotenstve nie je ľahké dostať sa naspäť do formy. Problém s tým mala aj temperamentná kráska, ktorá sa dlhodobo snažila schudnúť. Hoci na postavičke pracovala a zmenila jedálniček, kilá sa akosi nechceli odlepiť. S tým súvisela aj nepríjemná skúsenosť, ktorú v lete Mamba zažila. Premotivovaná fanúšička jej napísala, že jej želá, aby sa jej podarilo dostať do formy, pretože vyzerá ako „Tonyho veľká mamka“. Ostré slová herečku pochopiteľne urazili a napadli jej dobre.

Odvtedy však pretieklo Dunajom veľa vody a mamička malého Manolka má konečne dôvod na úsmev. Fanúšikom sa pochválila najnovšou fotkou, na ktorej pózuje len v spodnej bielizni a už na prvý pohľad je vidieť, že sa pýši výstavnou postavičkou. Ešte to nie je to, čo by som chcela, ale pracujem na tom,“ napísala Mamba, ktorá má naozaj šťavnaté krivky a pôsobí veľmi sexi. Čo poviete?