Chcete vyzerať ako Gizka z Delukse? Máme pre vás špeciálny make-up tutoriál!

Chyžná Gizka z Delukse je veľkou milovníčkou farieb. Vidieť to môžete najmä na jej vzhľade, ktorý rozhodne nemožno charakterizovať ako prirodzený.

Pre Gizku je charakteristický extravagantný výzor. Chce sa stať novou influencerkou a vidieť viacero dám namaľovaných ako ona, preto neváhala a prijala výzvu, nech jeden make-up tutoriál sama nakrúti. Takto to dopadlo:

Herečka Iveta Pagáčová, ktorá stvárňuje postavu Gizky Čonkovej v seriáli Delukse, je pritom presným opakom zmachlenej upratovačky. Napriek tomu však hrať túto úlohu prijala s otvorenou náručou. "Pri tejto postave sa úplne uvoľním, lebo musím vypnúť rozum a vôbec ho nepoužívať," smeje sa Iveta. "Je to veľmi príjemný a komický mód, ktorý má baví, Gizku mám veľmi rada," priznala sympatická herečka. Iveta však uprednostňuje prirodzený vzhľad. "Takto by som na ulicu nešla. Ja sa nalíčim minimálne, uprednostňujem jemné líčenie," povedala na rovinu Iveta. Zároveň však priznala, že sa o svoju pleť patrične stará a môže za to tiež fakt, že má počas nakrúcania seriálu Delukse na sebe veľké množstvo kozmetických produktov. Najdôležitejší je podľa nej dostatočný oddych a pitný režim. "A hlavne byť zamilovaný," dodala na záver. 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Delukse s novou sériou na JOJke každú stredu o 20:35! 

Tagy: Delukse